Az I. Óbudai Pókerszakkör blogja

Ezt a blogot leginkább saját magunk szórakozására csináljuk,de az se baj ha valaki betéved.A blog úgy fog kinézni mint a pókerarcok oldal. Leírjuk a pókerrel kapcsolatos élményeinket jót,rosszat egyaránt.

Friss topikok

  • Robin (The Gentleman): ez valami kibaszott nagy,nem birom abbahagyni a röhögést,sanyi zseniálisan fogalmaz:D (2010.10.02. 03:10) Pünkösdi Királyság
  • Dávid 'The Superstitious': dávidkám ezekröl a blogokról nemis tudtam!!!:D hány sng-t sikerült letolni augustusban végülis?? p... (2010.10.02. 02:50) Bankrollduplázás
  • Dávid 'The Superstitious': vmi infót csöppenthetnél,hogy hogy ment tegnap royalban;):S tegnap horseon 23. lettem:D (2009.06.23. 15:55) Győzelem a Royale-ban,elhasalás netes versenyek végén,Sunday Warm-up
  • Roli 'The Talent': bet->3bet->4bet->5bet mivan itt?!!!:D Na de komolyan, ha nem nl25-ről lenne szó szerintem oop akár... (2009.06.17. 13:49)
  • Robin (The Gentleman): Roli szerinte az fog nyerni,aki nem játszik...:D Azért remélem ő is beszáll majd!:) (2009.02.26. 18:44) Bankroll verseny és Online szakkör

Szakiszámláló

Címer

Kedvencünk

fish Pictures, Images and Photos

Képek

HTML

poker penguin Pictures, Images and Photos

Szokásos pénteki cash game és a kevésbé szokásos online siker:)

2008.12.06. 11:44 :: Robin (The Gentleman)

A tegnapi nap igazából nagyon kegyeibe fogadott a kártya,ami a lapjárást illeti. A tegnapi CG-en kaptam egy AK-t amivel nagy potot vittem,bár király magas boardon egy KQ elkísért,meg egy másik emberke akit komolyan se lehetett venni,kb J magasa lehetett...

Nem sokkal utána kaptam egy KK-t,amivel egy kisebb potot tudtam elvinni. Eddig jól ment,minden,2000-res beülőről felmentem pár kör alatt 7000-re,és végülis eladtam 2000 chipet,így gyakorlatilag csak a profitból játszottam. Nem sokkal ezután jött egy JJ,és Sanyi egy limpelő után 100-ig emelt,amire kapott egy megadót,és én 300-ig emeltem föl. Mögöttem megadta Laura,és a srác,akit nem lehetett komolyan venni. Sanyival kiegészülve néztük meg a flopot,ami 9 8 5 lett. Előtte Laura már játszott többször is emelt partiban pl. 96o-tal,szal nem igazán tudtam hogy most éppen hol állok a partiban. Sanyi checkelt,és azért mégiscsak overpairem volt,azzal nem fogok senkinek freecardot adni. 500-at emeltem,amit ketten tartottak,Laura és a srác,akit nem lehetett komolyan venni. A turnre jött egy 7-es,ami nem volt túl jó kártya. Én checkeltem,és Laura 500-ig emelt. A srác,akit nem lehetett komolyan venni,megadta,és énis. A river még tragikusabb, 6-os lett. Laura all-in ment a maradék 280 zsetonjával,és a srác,akit nem lehetett komolyan venni,megadta,és ekkora potba én sem dobtam el ennyiért. Laura mutat:T9o, a srác,akit nem lehet komolyan venni,Q9,így húzták túl a riveren a páromat 5000 forintért.

Ezután egy ideig nem jöttek a jó lapok,de utána kaptam egy Ac Ad-t. UTG+2-ből 120-ig emeltem,és meglepetésemre az 5 helyett csak két megadót kaptam. A flop Kd Xd Xd,és belehívtam 240-ig. Mindketten adták, és a turnre ismét K jött,és itt már elcheckeltem. A mögöttem ülő emelt,és Laci allin-t mondott. Neki kevesebb volt mint nekünk,és így reméltem hogy ha Lacinak királya van,akkor a másiktól legalább elnyerem a side-potot. Allin tettem tehát,és megadta. A river totál blank lett,és Lacinak királya volt,míg Petinek 10d 8d,azaz floppolt szín. Így buktam el az ászaimmal egy 4000-res kasszát.

Ezután maradt olyan 2000-rem,ami után kicsit a pókertől egy picit elment a kedvem,de maga a társaság meg a hangulat jó volt,de a lapjaimra sem lehet panaszom,és az utolsó körben Roli floppolt két párja ellen behúztam a szín+sorhúzómat,így elnyertem a pénzét!:P Dehát családban marad. Nem akarom lelőni a poént,de Roli az egész élete legfeszesebb játékát mutatta be,óránként egy handet játszott meg,és szinte már jobb post-flop játékos volt,mint Mili:)

De a napnak még korántsem volt vége:) Beneveztem egy 4$-os 180-as SnG-re,amin még soha még csak ITM-be sem sikerült jutni,de most sikerült,és ha már erre jártam,meg is nyertem!:) A lapjaim itt is jöttek az elején,egy csúnya coolert is behúztam,KK v AA,de ezt szerintem senki nem dobta volna el. Az FT elején CL voltam,de aztán nem nagyon jöttek a lapok,és nem is figyeltem,olvasgattam a Pókerarcok blogokat,és így szépen fogytam. De aztán újra elkezdtem figyelni,és egy agresszív srácot 4-5-ször 3beteltem,és legkésőbb a floppon dobott. Így sikerült feljönnöm az aggro srác mögé másodiknak,akiről már akkor mondtam Davenek,hogy szinte csak tőle tartok. De úgy tűnt hogy a sráctól nem kell félnem,mert Q x x flop allin után tulhuzta az ász párját egy QJ, turn és river is bubi lett. Ezek után viszont nagyon jól visszajött,és ismét tudtam pozícióból visszaemelgetni rá,és ezzel könnyen tudtam zsetonokat szerezni. Aztán jött az FT-n az egyik kulcsparti: 6-an maradtunk,és nagyvakba QQ-t kaptam. UTG 4000-ig emelt,amire én 10000-ig visszaemeltem,ő megadta. A flop 3c 4s 10c,amire egyből allin ment. Ez az srác volt,aki a QJ-val tulhuzta az ászokat,és így picit több zsetonja volt mint nekem. A flop után azonnal allin ment,ami biztosan nem set,és az enyémnél biztosan nem magasabb pár,mert arra ekkora stackecknél biztosan visszatolja flop előtt. Ekkor flushdrawra gyanakodtam,és nagy nehezen megadtam. Nála Ac 9c volt,de nem jöttek az outja,és ezzel hatalmas CL lettem. Ezek a partik mind-mind kellettek és mindig is kellenek szerintem ahhoz hogy valaki versenyen jó eredményt tudjon elérni. Szal 130,000-rem lett. Utána ezt az embert kiejtettem,és a 4. helyezettet is sikerült,így 3-an maradtunk.Éppen óra:53 volt,és Dave mondta hogy egészkor menni akar aludni,szóval fejezzem be addigra:) Ekkor az agresszív srác minden körben emelt 5-6 BB-ig,és buttonon AQ-val limpeltem. Nagyvakból ismét emelt 12K-ig,amire én all-int mondtam,ő pedig megadta!! A pot 200,000 fölött volt,és hatos párt mutatott. A floppon jött egy dáma(L),és hiába volt a turnnél alul-fölül nyitott sora,ez ma az én napom volt!;) A heads-upot egy jól megjátszott KK-val sikerült megnyerni,és ezzel a 200$-t is!!!:):)  Pontosan 3 óra volt...:)

3 komment

Címkék: robin blogja

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaipokiszaki.blog.hu/api/trackback/id/tr96807392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dávid 'The Superstitious' 2008.12.18. 23:51:28

haliho!
megállt itt az élet rendesen:(
mi a túró van?:D

Robin (The Gentleman) 2008.12.19. 21:54:56

hét nélküled meg,hiába mondogatom nekik hogy irjanak. Viszont nem tudom meddig kell most otthon lenned,de majd szervezhetnénk egy pokert neked! Pókerezz addig is minél többet;)

Dávid 'The Superstitious' 2008.12.20. 22:18:40

hát remáélem majd beindultok:)
am képzeld személyesen anyum vetette fel az 5letet,hogy majd szervezzek ide pókert tök rendes tőle:)
de sajna mostmég feküdnöm kell,de amint lehet,összehozzuk a dolgot
Dan apó könyvét olvasgatom szorgalmasan meg kaptam egy másik könyvet a kórházban az se rossz Vágó Csaba írta. elvileg pókeres de én még nem is hallottam róla :D (lehet hogy ez csak nekem gáz)
Robinkám ha van valami írd meg lassan én leszek az egyetlen olvasód,de akkor is:)
msnen ritkán vagy de ipodról am. is nehézkes a dolog:S na remélem hamarosan akkor találkozunk:)
süti beállítások módosítása