Az I. Óbudai Pókerszakkör blogja

Ezt a blogot leginkább saját magunk szórakozására csináljuk,de az se baj ha valaki betéved.A blog úgy fog kinézni mint a pókerarcok oldal. Leírjuk a pókerrel kapcsolatos élményeinket jót,rosszat egyaránt.

Friss topikok

  • Robin (The Gentleman): ez valami kibaszott nagy,nem birom abbahagyni a röhögést,sanyi zseniálisan fogalmaz:D (2010.10.02. 03:10) Pünkösdi Királyság
  • Dávid 'The Superstitious': dávidkám ezekröl a blogokról nemis tudtam!!!:D hány sng-t sikerült letolni augustusban végülis?? p... (2010.10.02. 02:50) Bankrollduplázás
  • Dávid 'The Superstitious': vmi infót csöppenthetnél,hogy hogy ment tegnap royalban;):S tegnap horseon 23. lettem:D (2009.06.23. 15:55) Győzelem a Royale-ban,elhasalás netes versenyek végén,Sunday Warm-up
  • Roli 'The Talent': bet->3bet->4bet->5bet mivan itt?!!!:D Na de komolyan, ha nem nl25-ről lenne szó szerintem oop akár... (2009.06.17. 13:49)
  • Robin (The Gentleman): Roli szerinte az fog nyerni,aki nem játszik...:D Azért remélem ő is beszáll majd!:) (2009.02.26. 18:44) Bankroll verseny és Online szakkör

Szakiszámláló

Címer

Kedvencünk

fish Pictures, Images and Photos

Képek

HTML

poker penguin Pictures, Images and Photos

Dávid 'The Superstitious' bemutatkozása

2008.10.23. 16:35 :: Dávid 'The Superstitious'

 

Halihó! 

Elindítottuk a szakkör hivatalos blogját:) Főleg a pókerarcok társasága volt ránk nagy hatással és úgy gondoltunk ha leírjuk mi az érdekesebb handjeinket akkor abból sokat tanulhatunk.

Én lassan már 2 éve pókerezek. Természuetesen minden pénteken a szakkörön és elég sokat interneten. Régen a jungle freerolljain,most pedig a fulltilten és a pkren. A pkren sikerült már párszor freerollokon nyernem ezt azt és azóta is azzal szenvedek 1dolcsis sit and gokon. Tudom nem hangzik valami izgalamasnak de szerintem még ráérek feltölteni pénzt. Sokat kell még gyakorolni addig és egyelőre nekem ez is megfelel.

Amire büszke vagyok: tavalyi szezon II. helyezés (Robin mögött nemszégyen:D)
2 éve II. helyezés sulis pókertornán.
Neten:pkr 20 dolcsis freeroll II. még junglen I. hely egy freerollon

Egyelőre nem sok de remélem egy kis bankrollt fel tudok építeni ebből a pár dolcsiból és el tudook indulni kissebb tornákon és jó eredményt tudok elérni, és mégtöbb eredményt írhatok ki idővel.
 

Szólj hozzá!

Címkék: bemutatkozások

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaipokiszaki.blog.hu/api/trackback/id/tr70728303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása