Az I. Óbudai Pókerszakkör blogja

Ezt a blogot leginkább saját magunk szórakozására csináljuk,de az se baj ha valaki betéved.A blog úgy fog kinézni mint a pókerarcok oldal. Leírjuk a pókerrel kapcsolatos élményeinket jót,rosszat egyaránt.

Friss topikok

  • Robin (The Gentleman): ez valami kibaszott nagy,nem birom abbahagyni a röhögést,sanyi zseniálisan fogalmaz:D (2010.10.02. 03:10) Pünkösdi Királyság
  • Dávid 'The Superstitious': dávidkám ezekröl a blogokról nemis tudtam!!!:D hány sng-t sikerült letolni augustusban végülis?? p... (2010.10.02. 02:50) Bankrollduplázás
  • Dávid 'The Superstitious': vmi infót csöppenthetnél,hogy hogy ment tegnap royalban;):S tegnap horseon 23. lettem:D (2009.06.23. 15:55) Győzelem a Royale-ban,elhasalás netes versenyek végén,Sunday Warm-up
  • Roli 'The Talent': bet->3bet->4bet->5bet mivan itt?!!!:D Na de komolyan, ha nem nl25-ről lenne szó szerintem oop akár... (2009.06.17. 13:49)
  • Robin (The Gentleman): Roli szerinte az fog nyerni,aki nem játszik...:D Azért remélem ő is beszáll majd!:) (2009.02.26. 18:44) Bankroll verseny és Online szakkör

Szakiszámláló

Címer

Kedvencünk

fish Pictures, Images and Photos

Képek

HTML

poker penguin Pictures, Images and Photos

Cake comeback

2009.04.09. 21:11 :: Dávid 'The Superstitious'

A tavaszi tervek c. post első pontja nem igazán teljesült,ugyanis megjött a hó végi rakebackünk, amivel kiszedtünk egy kis bónuszt,amit Robin egy őrült hajnali session alatt megkilencszerezett de a session végére csak a fele maradt ami azért így is gyönyörű:D (meg akartam neki hagyni a dicsőséget,hogy leírja,de elutazott,úgyhogy...:S)

Így folytattuk a bónusz kiszedését, amihez az én legjobb módszerem az Omaha hi/low no limit fullring asztal:D Micro limiten nem híván semmi kreativitást,egyszerüenbelimpelek midnen körbe ha nutsomvan kifizettetem,ha nincs dobom és mivel a rake minden partiban eloszlik,így elég gyorsan gyűltek a bontok a bónuszhoz:)

Viszont Holdemben felhagytam a cashezéssel és ráálltam az sngkre. Eddig elég jól megy,de ennyi játék alatt nem vonnék le nagy következtetéseket. A terv az,hogy ebben a hónapban min. 100 sng-t lejátszak, bár még abból se vonnék le sokat,de talán az majd mutat valamit. Ha mondjuk 100ból 30at behúnék és mellette még néhány itm azzal már elégedett lennék,de azért reménykedek benne,hogy több lesz:)

Amúgy a véleményem nem változott a helyről totál káosz van itt legtöbben túlértékelik a lapjaikat. (Pont most adta meg az 6bbs emelésemet kisvakból egy offsuited J9 és sora lett a KKm ellen riveren...)

De pontosan ezért jó a hosszútáv elvileg ott ezek kijönnek,úgyhogy ha azt látom húnap végén,hogy stagnálok,vagy negatívba mentem,akkor valamit rosszul csinálok. Majd kiderül:)

ui.: Pont most értem el a 10 sngt eddig hozom:D 3 első hely egy második és a donoknál 50% itm úgyhogy még nemtudom,hogy azt folytassam-e majd kiderül. 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaipokiszaki.blog.hu/api/trackback/id/tr41056585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása