Az I. Óbudai Pókerszakkör blogja

Ezt a blogot leginkább saját magunk szórakozására csináljuk,de az se baj ha valaki betéved.A blog úgy fog kinézni mint a pókerarcok oldal. Leírjuk a pókerrel kapcsolatos élményeinket jót,rosszat egyaránt.

Friss topikok

  • Robin (The Gentleman): ez valami kibaszott nagy,nem birom abbahagyni a röhögést,sanyi zseniálisan fogalmaz:D (2010.10.02. 03:10) Pünkösdi Királyság
  • Dávid 'The Superstitious': dávidkám ezekröl a blogokról nemis tudtam!!!:D hány sng-t sikerült letolni augustusban végülis?? p... (2010.10.02. 02:50) Bankrollduplázás
  • Dávid 'The Superstitious': vmi infót csöppenthetnél,hogy hogy ment tegnap royalban;):S tegnap horseon 23. lettem:D (2009.06.23. 15:55) Győzelem a Royale-ban,elhasalás netes versenyek végén,Sunday Warm-up
  • Roli 'The Talent': bet->3bet->4bet->5bet mivan itt?!!!:D Na de komolyan, ha nem nl25-ről lenne szó szerintem oop akár... (2009.06.17. 13:49)
  • Robin (The Gentleman): Roli szerinte az fog nyerni,aki nem játszik...:D Azért remélem ő is beszáll majd!:) (2009.02.26. 18:44) Bankroll verseny és Online szakkör

Szakiszámláló

Címer

Kedvencünk

fish Pictures, Images and Photos

Képek

HTML

poker penguin Pictures, Images and Photos

Bukás és újra kezdés

2008.11.13. 23:31 :: Robin (The Gentleman)

A bukásról röviden. Volt ugyebár egy 150$ körüli pénzem a PokerStarson,amihez olyan bankroll managmentet csináltam,amivel csoda hogy eddig huztam:)

Miután írtam az esti CG-ről,ahol nyertem 57$-t,másnap hazajőve beültem egy 23$-os PLO heads-upra,majd miután kétszer egymás után lemákolt,elvesztettem. Csapkodás,idegesség,(tilt...blablabla...),109$+R,..... Nos igen,beültem egy 109$-os versenyre,ami a legnagyobb nevezési díjú napi verseny a PokerStarson (amennyire én tudom). Igazából több dolog is közrejátszott abban amiért beneveztem:először is megláttam a benevezettek listáján AJKhoosier1-t,aki a világ jelenlegi legjobb online játékosa. Tulajdonképpen soha nem jutna eszembe 130$-ból benevezni egy 109$-os versenyre,de mivel 2 nap alatt több mint 200$-t nyertem viszonylag könnyen,így nem tudtam megbecsülni ezt a pénzt. Ám a legnagyobb hiba kétségkívül az volt (persze azon kívűl hogy egy ekkora versenyre neveztem:) ), hogy nem a 20 perccel azelőtti 109$-os freezeout versenyre,hanem a 109$+rebuyos versenyre neveztem,ugyanis teljesen tisztában vagyok azzal hogy egyáltalán nem tudom kezelni a rengeteg rebuyt,vagy nemis tudom mit...szóval a rebuyos versenyeket.

De talán mégis a kiesésem volt a legszörnyűbb,ugyanis nem 1-2 óra játék,érdekes tapasztalatok szerzése után (mert egy ekkora versenyen szerintem nagyon sokat lehetne tanulni,megfigyelni a komoly játékosokat) estem ki,neeeem...történt ugyanis hogy emberünk kiesett a versenyből,majd 200$-ért dupla rebuyolt,majd ahogy rákerült a sor,középső pozícióból all-in ment. Kisvakon Ac Kc lapokkal kis gondolkozás után megadtam neki,nem tudom most sem hogy el kellett e volna dobnom...Mindenesetre az ellenfél JJ-t mutatott,amely állva is maradt. Gondolkoztam rajta,hogy esetleg azért tolt be ilyen gyorsan mindent,hogy annak álcázza aminek számomra tűnt,bár egy JJ szintű lappal nem biztos hogy ennyit kockáztatnék. Szóval emiatt nagyon csalódott voltam,bár akik véleménye érdekel pokerrel kapcsolatban,mind a négyen azt mondták hogy nem lehetett eldobni...hát így alakult,remélem lesz még alkalmam ekkora versenyeken indulni,mindenesetre az biztos,hogy ameddig nem lesz megfelelő bankroll fegyelmem,csinálhatok akármit,játszhatok akármilyen jól,lehet akármekkora szerencsém,mindig ez lesz a vége.

De mint azt a címben említettem,elkezdtem újra gyűjtögetni, és már 71$-m van,holnap este pedig Dáviddal rávetjük magunkat az online poker kis halacskáira;) Ámen!:) Ja és remélem a holnapi élő cash game-n jobb lapjárása lesz mindannyiunknak,és jól fog sikerülni. Az viszont biztos hogy mindenki be fog róla számolni részletesen. Úgyhogy sok sikert nekünk!:)

1 komment

Címkék: robin blogja

A bejegyzés trackback címe:

https://obudaipokiszaki.blog.hu/api/trackback/id/tr45768058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Petya21 2008.11.14. 22:13:46

Ha hiszed ha nem, velem is ugyanez történt, igaz valamivel kisebb tétben. Történt ugyanis, hogy a frissen szerzett 100 FTP- pontomat mind egy szálig elkurtam, amikor nagy vehemenciával belevetettem magam egy 50 ftp-s versenyre, naivan túlbecsülve a játékostársak hozzálállását az egészhez. Ugyanis mindegyik all-in-t mondott az első körben. El is ment a kedvem, ki is estem, csalódtam is.
Hát - sóhajtottam - ennyi erővel indulhattam volna a 180-as freeroll-on is, az legalább ingyé' lett volna.
Szóval, úgy tűnik nekem maradnak ezek a kis semmiségek, de azért annak örülök, hogy képes vagyok kezelni a vesztéskor hullámokban rámtörő, általában kézrángással, illetve tikkeléssel járó rohamokat olyan módon, hogy nem látja bútor annak kárát.
Na ennyit rólam, hozzád még annyit, hogy minél több ilyen bejegyzést kéretik publikálni, mert ha hiszed ha nem, mérgemet kevés dolog képes csillapítani, de azok közt viszont előkelő helyet élvez egyre csak gyarapodó blogotok olvasása. :)
süti beállítások módosítása